Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Angelica Delltoft - 19 juli 2011 11:43

 

Fick ta in Nonne från hagen igår och ta tempen på honom och ta bort skon på vänster fram, han hade feber, 37.4 I vanliga fall brukar han ligga mellan 36,3-36,7. Orsaken vet jag ju om, och det är ju för att han håller på att tappa en rätt stor flik från hoven där Hovbölden satt och som växt ner nu. Han fick allafall stå inne ett par timmar, sen kollade jag tempen innan jag släppte ut honom igen och den hade gått ner, inte helt men nästan. Sen då vi skulle flytta ner Ina och London och Nonne till beteshagen så hade fliken fallit bort. :D Var nog skönt för honom efter som skon hade säkert legat och tryckt på och när fliken föll bort så släppte nog allt. Och det såg hemskt bra ut under fliken, en fin frisk hov. :)

Nu ska jag bara ringa efter hovslagaren som får ta och komma hit och ta bort dom andra skorna och så får vi se hur vi gör om han ska få gå barfota eller hur det blir.


//A 

Av Angelica Delltoft - 19 juli 2011 11:35

Bättre väder idag än igår. :)

Regnade som fan här i går kväll, var nästan helt säker på att det skulle börja åska men icket! Lite besviken blev jag ! 


Ska snart mysa ner mig med hundarna en stund medans Björn och hans bror håller på med bilen. När det är klart blir det att åka in till stan en sväng, allafall som det ser ut nu! Ev fara med hundarna ut på ön och träna Takida i lydnad och sen Diesel i Agility och Lilla Eddie får lite träning i vardaglig saker så som sitt ligg stanna osv. Han är lite för liten för Agility än!


Små hundarna ligger just nu på bordet och solar vid fönstret :) 

Får skämma bort dom lite då husse inte är inne ! 

 


//A

Ovido - Quiz & Flashcards