Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Angelica Delltoft - 22 augusti 2011 12:59

Pratade nyss med Björn och han har fixat så att han kan ta hem en jordborr till  ikväll! Fan vad skönt! Då blir det att fixa i ordning hagen på gården så att vi kan flytta uppp hästarna dit! Nu när det börjar blir mörkt och jävligt ute på nätterna  + alla älgar som börja komma fram känner jag mig inte helt bekväm med att ha dom där nere, vi märker ju inte lika fort om det är någon älg eller liknande som gått igenom hagen och förstört den så att hästarna kan ta sig ut på något sätt. Och en sak till så märker man inte heller om dom gjort sig illa. Här i hagen på gården finns lampor och tak osv och det känns mycket bättre /lättare att märka om något skulle vara fel eller om nu en älg gått igenom! 

Det känns kanon! 


När jag ändå är inne på hästarna , igår verkade Nonchalant vara lite halt på vänster bak! :/  Kollade igenom benen på honom och inte svullnad eller att han var varm inte heller öm! Hum känns lite skumt! 

Kan det vara så att han ömmar efter att ha tagit bort skorna? Men enbart på det benet? Satt allafall och kollade ett bra tag på honom och det synd egentligen väldigt lite, och i galopp/trav syns det inget alls! Sträckt sig kanske eller öm?

Får hålla lite koll på honom, och i kväll då vi flyttar upp dom får jag ta in honom och kolla honom ordentligt ordentligt och ev linda bakbenen under natten. Eller om han helt enkelt får stå inne under natten och vila sig lite. 


Imorgon blir det jobb och det blir ingen tid åt ridningen då, får helt enkelt vänta tills på onsdag och hoppas på att han blivit bättre. Och det tror jag! 


 


//A




 

Av Angelica Delltoft - 22 augusti 2011 10:59


Ska beställas till Takida! :) 


 



Och även något åt mig denna gång, hade tänkt köpa ridbyxor men det får vänta tills jag är klar med viktnedgången! :) 

  

 


Sen får vi se vad lönen blir om det går att beställa hem dom här 3 täckena till hästarna! 


Ina


 


Nonchalant


   

 Och resten av sakerna får jag vänta med att skicka efter och ta det nästa månad! :) 


//A

Av Angelica Delltoft - 22 augusti 2011 10:44








 Vilket piss väder det är idag, för en liten stund sen vräkte det bara ner! Hoppas att det lugnar ner sig tills i kväll! 

Klev upp i rätt bra tid i morse, låg inte och grisade allt för länge! 

Hundarna, Hästarna och katten har fått sitt morgon käk! Nu är det bara jag kvar och för min del blir det herbalife. Ska väga mig i morgon hade jag tänkt för att se vilken vikt jag startar på och det ska bli intressant och se hur länge jag måste dricka för att gå ner till min målvikt som jag vill ska ligga mellan 70-72 kg! Men det kommer säkert att gå bra. gick bara bra sist jag drack herbalife.                                                                                                                                                       Lite bilder från helgens äventyr i Norrfällsviken med jobbet.

                                                                                                         

                                                                                                                 //A                                                                                                                




























Ovido - Quiz & Flashcards