Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av Angelica Delltoft - 29 augusti 2011 10:55

I går var det verkilgen en hit och dit dag, men en trevlig sådan! 


Först blev det en rejäl frukost, sen Skynda sig göra sig klar! 

For först ner till hörnefors för att gratta johan som inte hade hunnit komma hem och synd nog kunde vi inte stanna tills dess att han kom hem. :/ Men jagg hoppas att han blev glad för presenten allafall! :) 


Sen vidare in till stan för att handla lite bebis kläder till Mariana och Steves barn Didrick! :) Måste faktiskt säga att det finns otroligt dåligt med killbarnkläder som är något för världen och som inte ser ut som ankskit! Men jag hittade allafall två plagg och en jacka efter mycket letande på tre olika affärer!


Sen bar det av ut på röbäck för att gratta Linda som fyllt år, där bjöds det på fika i massor och kaffe förstås! :) Synd bara att jag fortfarande var rätt mätt efter frukosten :P Så för mig blev det endas två kakor och två kaffekoppar! Grattis än en gång Linda! :) 


Sen bar det av till Ersboda för att hälsa på Erkki Och Therese samt Minna! Minna fick en pysselbok(hello kitty) och en filt med  hello kitty av oss :)  Stannade inte allt för länge ,  eftersom Minna inte var riktigt helt frisk :( 


Fortsatte sen hem till min mamma och pappas lägenhet för att hämta upp några saker och kolla till filmerna ! Som tyvärr inte hade blivit klara. 


For då vidare till Mariana och Steve och myste med bebis och satt och surrade på och drack kaffe! :) Mycket trevligt! 


Sen vidare efter det till liljansbergert för att säga hej till syster min, som även passade på att visa lite kort från Turkiet! Mycket fint! 


Och slutligen tillbaka hem till mamma och pappas lägenhet för att hämta upp filmerna!  och sen vidare hemåt. 

Under tiden som Älskling lagade mat så fick hundarna vara ute och springa en lång lång stund och jag passade på att göra ordning höet åt hästarna som stod och trampade fram och tillbaka då dom hörde vad som var på gång! 

Och medans dom åt på sitt hö gick jag runt i hagen och gömde lite äpplen och morötter lite här och där! :)

Efter middagen gjorrdes alla räkningar , oj så skönt att det är gjort! 

Sen bar det av över till grannen för att betala Höet ! Blev en liten snabb visit! 

Och när vi kom hem så slängde vi oss in i duschen och sen vidare till Sängen och somnade till en film! 


Och nu sitter jag i stan i mamma och pappas lägenhet (som är bortresta) 

Lite ensamt är det men har mina mysiga hundar , som just nu ligger och sover efter att jag har varit på en liten promma! 

Väntar  på att syster ska höra av sig, skulle ev möta henne på stan och gå en sväng ! Jag vet allafall att jag måste cykla ner och kolla om dom har kissskydd för hanhundar på djurmagazinet eller arken zoo. Det som jag har är så förbannat stort så Eddie tappar det hela tiden och på Diesel sitter det inte riktigt heller som det ska'! Och jag måste ha det på inne hos mamma och pappa eftersom båda två har börjar revirmärka här. :/ Och jag tror inte att mamma och pappa blir allt för glada om det är pissfläckar lite överallt! Inte alltid jag märker om dom går och skvätter! 

Sen blir det nog att fara förbi 7-01 för att handla lunchen som blir en god sallad! :D


Sen jag se vad dagen har att erbjuda! 


Älskling slutar 4 då blir det hem direkt och rida eftersom jag inte hann med det igår! Ska köra lite bomm övningar och skänke lövningar idag och innan det blir det att köra lite target träning ! Får sse om han fortfarande kan! 

//A









Ovido - Quiz & Flashcards