Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Angelica Delltoft - 5 maj 2011 21:52

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit ute och övningskört. Gick så där! Måste verkligen komma igång med körkortet nu. För det är riktigt kul att köra!

Körningen går framåt men har inte riktigt kommit igång med att läsa. :/


Hittade också en lite skogsväg när vi körde mot Bjurholm som gick tillbaka till Vännäs och efter den vägen så släppte vi småhundarna och hittade en väldigt fin grillstuga och grillplats dit alla fick komma och grilla bara man städade efter sig. Så dit blir det att fara och grilla någon helg ! :D

  Fint va!?


Nu blir det bara tv resten av kväll, upp tidigt i morgon och jobba.


//A

Av Angelica Delltoft - 5 maj 2011 19:08

Tog in Nonne och Ina vid halv tre tiden, Tog av Ina täcket och borstade henne ordentligt. Sen blev det att spruta på lite flugmedel på henne, för nu syns det att dom börjar komma. 

Bortstade av Nonne och sen blev det på med sadel och diverse saker. 

Bytte tillbaka till det vanliga bettet men på det nya tränset. Det jag hade köpt gjorde mer skada än nytta. En häst som tycker om äpple ska absolut inte ha ett äpple bett. :P Var klar och började rida just efter halv fyra, och just när jag var klar med ridningen vid kvart i fem så kom Björn och syster hem! Bra tajming! 

Borstning och dolande i stallet innan utsläpp för N igen. Sprutade även på lite flugmedel på honom. 


Och till middag hade älskling ordnat våfflor med grädde och sylt! Gött!

Just när vi ätit klart så kom Mamma och Pappa på fika och dom hade med sig fikabröd. Var rätt mätt men en bulle slank lätt ner ;P Och dom har nyss åkt. Snart blir det att fara ut med bilen en sväng och övningsköra! :D


//A

Av Angelica Delltoft - 5 maj 2011 09:46

 


Nyligen varit ute och gett hästarna morgon höet, ska snart koka kaffe och sätta mig ner för att bara känna lugnet en stund. Både jag och Älsk har känt oss lite halv sjuka hela veckan! I morse så hade björn ont i halsen och även jag :/ 

Hoppas på att vi inte blir sjuka! Är det värsta som finns att ligga hemma sjuk. 

Passade på att ropa på Neela då jag var ute men ingen kisse kom :/ 

Var är hon! Kom hem Neela! 

Ska ut och leta med cyklen senare idag, och jag hoppas att jag inte hittar henne död. Men hon brukar inte vara vi vägen, aldrig sett henne där. Så jag tror att det kan jag kanske utesluta.  Min lilla tjej!



Senare idag så hade jag tänkt rida en sväng, blir hur som helst ridning innan Björn kommer hem. Så vi bara kan softa då han är hemma. Ev skulle syster följa med hit! :) 


Nu ska ja ta mig en kopp kaffe och luta mig tillbaka i soffan en stund ! 


//A




Ovido - Quiz & Flashcards