Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg under september 2011

?

Av Angelica Delltoft - 9 september 2011 08:25

Det är riktigt irriterande då mejlen inte funkar då jag verkligen behöver den! Men får hoppas att det börjar att fungera snart, för jag vill verkligen skicka iväg det mejlet nu! :) Har hittat ett extra jobb som skulle passa kanon ! Och det är precis det jag vill jobba med i framtiden! Får se hur det går!


Klev upp för en halvtimme sen, var redan pigg då älskling for iväg på jobbet och tänkte kliva upp då men somnade om :)

Nu ska jag snart ute och ge hästarna lite morgon hö och kolla vattnet, sen blir det att cykla /gå iväg och handla lite! 


//A

Av Angelica Delltoft - 8 september 2011 19:03

Nu har äntligen älskling kommit hem, Så nu blir det mysmiddag och sen mys framför tv och bara ta det lugnt. 

Älskling var så snäll idag att köra hem mig på hans lunch, Hade så fruktansvärt tråkigt hos mamma och pappa då alla jobbade!

Började direkt med att sortera i lådor och en massa hundsaker som ska bort osv. Har ju köpt så fina kläder till E och D från en kompis! :)

Sen blev det stor städning ! Så nu är det riktigt fint och rent här hemma, skönt att ha gjort det innan helgen. Gav hästarna hö och myste med dom en stund i hagen! 

När jag var klar med att städa fick jag något ryck , eldade en massa skrot och gjorde en grind som vi ska ha i trappen så hundarna inte kan vara på övervåningen!  Målade den även vit! Blev ganska nöjd ! :D




    Nej nu ska jag sätta mig ner och äta! 


//A

Av Angelica Delltoft - 8 september 2011 08:07

                       

Av Angelica Delltoft - 8 september 2011 07:51

Nyligen varit ute med hundarna, stötte på hon som har PK tiken! :D Diesel blev riktigt glad och nyfiken medans Eddie fortfarande inte riktigt har fattat hur han ska göra med/mot andra hundar. Men det kommer det också , ska inte stressa på honom!


Har även suttit och kollat lite på vilka som är inne på min blogg, riktigt kul att det faktiskt finns dom som läser den! Men ni vet väl att det är fritt fram att ställa frågor och skriva en kommentar! :) Tycker det bara är roligt!


Igår innan jobbet gick jag igenom vad jag ska beställa från hööks. Blev en hel del kan jag säga! Men då behöver jag inte beställa nå mer på ett bra tag! :)

Så nu ska jag bara kolla igenom stallet en sista gång och se om det är något jag glömt som jag behöver beställa! Och det blir att göra ikväll efter ridningen :)



Ska snart ta och göra mig lite flytande frukost och lite kaffe!


//A

Av Angelica Delltoft - 7 september 2011 13:15

Sett en film hittills. 

Step up 3D och jag älskar dom filmerna. 

Man blir glad och har bara lust att börja dansa!

Sen var det tänkt att jag skulle se en annan film , så jag gick och gjorde mig lite mer varm Oboy och flyttade över filmen till USBt och bäddade ner mig så mysigt sen när det har gått 10 min av filmen så funkar inte ljudfilen längre! :/ 

Var bara att kliva upp och nu sitter jag här och ska försöka hitta någon annan bra film att se! //A



Av Angelica Delltoft - 7 september 2011 09:15

Vilket himla regnande! Ser allafall ut att bli åska och det får gärna komma! :D

Har druckit min frukost och gett hundarna mat och även hästarna fick sin frukost! Så himla skönt att dom kan ta skydd från regnet. Nonchalant fick ha täcke idag eftersom han har en väldig dragningskraft till att rulla sig i lera och kände inte riktigt för att ställa mig och borsta och dona på i två timmar i dag också. (stod 2 timmar igår och borsta och sköljde för att få bort all lera  ;P) 

 Malou har inte fått sin mat ännu , hon är ute på vift! Hon kommer säkert komma in strax med tanke på vädret och den lilla divan , inte kan hon vara ute i regnet hon kan ju bli BLÖT!  :D 






Nu när jag lix är inne på regnet, Hann precis rida klart igår innan det började regna! Men var inte alls skönt att rida igår, det blåste så förbannat mycket! :/ 

Men det blev ändå en lång ridstund. Red ett bra tag på ridplanen och körde volter och skänkelvikningar. Sen bytte jag plan ;) Red i beteshagen och tränade på Ns trav! Gick riktigt bra! Trodde först att han skulle rusa i väg i traven med tanke på att Ina och Lill Ralle stod och gnäggade konstant åt honom. Och det syntes att han gärna hade lagt in en växel och bara dragit till dom. Men han gjorde det inte, utan han lugnade sig och lyssnade på mig otroligt bra. Blev en lugn och behaglig trav. Är mycket nöjd! :)

Blir nog att träna mer på det idag. Om det nu lugnar sig lite med regnet! 


     


Nu till något helt annat, Igår så fick vi äntligen ta in bordet som har stått i stallet och torkat upp efter att vi slipade det och lackade det eller vad man nu ska kalla det, Bordet är egentligen ett ek bord som vi betsade svart för länge sen därför var vi tvungen att slipa det. Men det blev allafall riktigt bra! Precis som vi ville att det skulle se ut då det var klart. Vi ville absolut inte ha tillbaka "ekfärgen" därför lackade vi det mörkare och slipade det inte exakt rent från det svarta. Så här blev det 


Nu ska jag ta och klä på mig ordentligt och gå ut med hundarna en sväng och när jag kommer in blir det kaffe och krypa ner i soffan med hundarna och se tv. //A






Av Angelica Delltoft - 5 september 2011 13:10

Så fort jag slutade i morse så gick jag till mamma och pappa, bytte skor och sen var det bara att börja gå mot kyrkbron för att möta upp Frida. 


Blev en bra början på promenaden då jag träffade en tjej med en PK tik just här utanför mamma och pappas lägenhet , vi pratade på en stund och bestämde att vi skulle träffas senare någon dag då jag hade småttingarna med mig så dom fick leka och bestämma vem av dom som ska få bli pappa! :) Otroligt kul! Och oj vad jag har sökt efter en tik, men ingen som har nappat eller jo tre stycken från stockholm , men det känns inte så aktuellt! Så det ska bli intressant! 


Blev lite träning på vägen för Takida, mötte en massa hundar och gick bara fint! Sen var jag bara tvungen att ställa henne på dom här som finns nere vid kajen! :)  


 



Sen kom vi äntligen fram till Kyrkbron och då mötte vi Frida, gick sen vidare ut till Ön. Var inte en människa eller hund då vi kom dit. Drack en kopp kaffe och sen körde vi lite agility träning som gick super bra! Hon kan fortfarande min lilla dam! :)   

 




(Frida fick även prova på :) )Sen blev det en liten paus efter att ha kört en bana två gånger och även tränat slalomen ett par gånger. Mat och vatten paus för Takida och kaffe och en macka för mig och Frida. :)   Och slutligen körde vi banan en sista gång ,sen började det strömma in folk med hundar, Kanon bra! Takida fick sitta och titta runt medans dom tränade och vi åter igen drack en kaffe kopp! :) Sen bar det av för att käka lunch på Saras på teg och sen vidare för att åter igen drick kaffe fast denna gång på Björns jobb! Och har nyss kommit in(efter att ha varit ute i ca 5 timmar) och ska lägga mig framför en bra film tills Älsklingen slutar ! Alla hundarna ligger nu och sover i soffan och Takida snarkar högt! :) Fick oss en bra start på veckan! //A















Av Angelica Delltoft - 4 september 2011 18:41

Taggar som bara den, blir en bra månad denna, Fjällen om två veckor OJ vad jag har längtat! Ska bli ruggit skönt att få komma bort lite och umgås med nära och kära ordentligt! :D

Har beställt en ny höst jacka åt mig och även björn fick sig en ny jacka! Hoppas dom hinner komma innan vi åker till stugan! 


Har fått lite extra pass på jobbet denna månad , precis som jag ville och det tackar jag för! :) 


Och i slutet av månaden börjar vi med köket, ska måla tak,(vitt) fixa bröstpanel(vitt) och sen tapetsera! 

Har suttit och kollat runt lite på olika tapeter och vi har hittat den vi vill ha! 

  (från rusta, bra priser , snygga och lätt att lägga!) 

Sen ska jag även inhandla lite fina saker från trend4you till köket och även en väggtext att ha i hallen :) Kommer bli riktigt riktigt snyggt. 


Har redan nu påbörjat lite smått. Vi har slipat bordet och behandlat det så att det ser gammalt och slitet ut. Riktigt bra blev det! Hade först tänkt slipa ner det och måla om det till vitt, men det skulle bli för mycket vitt i köket tror jag. 


//A




Ovido - Quiz & Flashcards