Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Angelica Delltoft - 31 mars 2011 23:07

Var bättre med Nonnes ben / Hov idag då jag kom hem. Hade normal temp det hade han inte i morse låg under :/ Men var normal som sagt ikväll. 

Kanske tempmätaren som visade fel eller att jag trodde jag hörde pipet i morse och drog bort den för fort.(vet ju hur man är då man är dyng trött på morgonen) Aja skitsamma det blir allafall bättre och det är det som betyder:)

Lindade allafall benet så han får ha så under natten. Börjar bli expert på att linda nu och det blir riktigt snyggt förut såg det bara ut som en stor klump. haha


Fick sakerna från hööks idag också , Schabrak, pad och ett fleeceset med grimma , grimskaft, benlindor och fleecetäcke. Nu är det bara sadeln och en sadelgjord som saknas, men det ska jag införskaffa nu i helgen på hööks. :D

 


Båda hästarna fick vila idag också men det blev en rejäl stund i stallet istället ca 2-3 timmar borstning, klippning, gos och testade även det nya täcket och grimman blev också lite träning med klicken. Funkar fortfarande lika bra :D


Stallbilder Från idag. (bjuder på håret som ligger på golvet ;P)


Ina

  


  


  

Nonne

    


 



Bilder från tidigare i veckan.

         


Finare och underbarare djur finns inte! <3



NU ska jag packa min väska klart och ställa den i hallen, skulle jag inte göra det så skulle jag förmodligen glömma den imorgon bitti bara för att jag är alltid så trött på morgonen. haha 

Blir drygt imorgon att sitta i bilen ett tag, men sen när vi väl är framme blir det shopping och massa trevligt som händer. (ska med jobbet till Sundsvall för en kick off eller vad man nu ska kalla det, hoppas på att det blir en trevlig helg) Men sundsvall är ett bra/trevligt ställe, skulle jag inte köpt hus här i vännäs hade jag faktiskt lätt kunnat börja söka jobb och hus där nere.


Nej nu får jag ge mig med skrivandet, ska bli klar med allt nu så jag får lägga mig i sängen snart. Ska upp tidigt !


//A

Av Angelica Delltoft - 31 mars 2011 15:27

Nånting är konstigt med Nonnes bakben, blev riktigt orolig igår då han gick konstigt i hagen och ville inte riktigt stå på benet. Tog ut honom från hagen och gick med honom en stund och longerade honom en snabbis åt båda hållen bara för att kolla var det kom ifrån. 

Ställer inte riktigt ner höger ben ordenligt i höger varv. :/ Kollade hur hålet såg ut och det har då läkt igen men kanske att det han bli en infektion ändå, kände igenom honom inte varm i benet eller hoven, kände även alla andra ben ock kände om det var någon värme skillnad men icket! :/ Tog in han i stallet ändå och la linement och masserade benet en stund ifall det ev kan vara en sträckning.Kollade tempen och den var normal (låg på det han brukar ligga på) Han fick även stå inne en stund och vila och äta lite äpplen och hö. Sen fick Björn gå med honom en sväng lite sick sack och stå stilla och jag fick kolla bakifrån ifall jag såg något avvikande. Men icket. Gick som vanligt och var allmänt pigg och glad! Inte rinnig från näsborrarna heller osv. 

Konsigt allafall. Så han fick gå ut i hagen igen. När vi tog in honom så gick han precis som vanligt en aningen stel kanske, så troligtvis måste han ha sträckt sig i hagen när han rullat sig( som han gör ofta :P ) eller när dom busat. 

Men ska ändå hålla koll på det och går det inte över till nästa vecka måste jag ringa och råd fråga veterinären. 


Annars igår fick Ina en vilodag.


Får uppdatera mera senare !


//A

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards