Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Angelica Delltoft - 10 april 2011 19:57

Sitter just nu och ser på mästarnas mästare, Sen får vi se vad det blir efter det.


Idag har jag/vi hunnit med mycket, klev upp vid 7 tiden och plockade bort lite ifrån igår. Sen klev Frida upp och då käkade vi frukost. Rastade alla hundarna och gav dom mat. Sen vaknade Björn och Timmy.

Drack oss en kopp kaffe innan vi började att städa bilen. Dammsög och dammtorkade, hittade en hel del gamm godis som låg lite överallt :P

Köpte oss en bil igår av några kompisar, ruskigt skönt att ha en kombi igen! Det blev en v70. ädre karossen. Slippa ha hundarna i baksätet! 

När vi var klar med det så traskade Björn och Timmy iväg till Statoil och vi tog in hästarna och red först Ina , frida red henne också en sväng. 

Sen blev det att rida Nonne en stund, han kändes lite stel och så i början men sen så släppte det! Och då kändes han riktigt bra. Och gallorna gick ner efter att jag ridit honom! 

Imorgon så får Ina vila och ska köra ett longeringspass med Nonne , inte så länge utan bara för att se att han fortfarande ser bra ut osv. Skönt att kunna börja vara nere på åkern igen! Nu är det inte så djup snö där. :) 

Synd att jag inte filmade när jag släppte ut dom i hagen igen, Nonne fick nå frispel och skuttade runt och rullade sig och satt på höbalen och sparkade på den och höll på, sen följde även Ina med på den svängen! Såg bara så jävla kul ut!



När timmy och Björn kom hem så blev det bara lugnt innan Timmy åkte hem.

Då blev det lite småplock på gården, sen kom vi på att vi skulle åka in till stan och tona rutorna på bilen och det gick ju inte riktigt som vi hade tänkt oss, så det blir nog att framöver lämna in den för det eller fixa någon som är duktigare på det än vi. :P

Vi får helt enkelt stå ut ett tag till. Sen är det lite små fixa som också ska fixas på den men inga större saker så det är skönt :)


Innan vi for hem blev det att käka på frasses och hämta Fridas kisse. 

Blev mockning direkt vi kom hem och tog sen in hästarna ( lite tidigt) Men är så dåligt väder ute, regn och blåst. Spolade benen på båda då dom var riktigt leriga sen fick dom fleece på sig. ska ut senare och ta av dom det och ge dom hö för kvällen.


Nu ska ja sätta mig med dom andra två och se klart mästarnas mästare. :D



//A 


Ovido - Quiz & Flashcards