Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg den 26 april 2011

Av Angelica Delltoft - 26 april 2011 22:13

Nyss ätit middag, blev en väldigt sen middag. Men har eldat lite gräs på gården och mockat bort i hagen och rensat bort en massa sly längst upp i hagen, måste säga att subban är verkligen bra att ha! Slängde bara allt skit på flaket och for och tömde eftersom. Sen allt sly var bara at slänga upp istället för att gå fram och tillbaka. Och hade vi haft skottkärran och kört skiten med hade vi nog fortfarande hållt på! ;P

Men nu är det nästan skit fritt i hagen! 

Sen blev det lite bus med hundarna på gården, Eddie har samma personlighet som Diesel och det är så himla kul att se, skulle inte gå att skilja på dom om inte Eddie hade varit brun. Kan säga att våra hundar är unika! Finns inte 1 hund som jag träffat som är som våra! 


Hann även med att rida Nonne testade även det nya svarta pullartränset som jag köpte på gekås och det satt som smäck! Blev en sväng på planen idag. Körde bommar och fortsatte med att träna lite på traven. Blev även lite galopp. :D

Sen blev det mys i stallet och sen utsläpp och på med det nya snygga blå/röd ruttiga regntäcket! Oj så fin han blev i det! Även det köpt på gekås!


Har också färgat håret idag, blev blå/svart som jag alltid har. Lite tråkgit kanske men jag älskar den färgen! Kom på det ca 1 timme innan jag skulle cykla i väg till en arbetskompis som bor här i vännäs för att ha lunch/middag med jobbet! 

Blev Pizza från blåhuset. :) åter till färgningen så hann jag precis bli klar och även duscha och fixa till mig. Det gjorde jag bra! Och jag var även där före alla andra. 

Trodde det skulle ta mycket längre tid att cykla dit. Men tog enbart 10 min.  Trevligt hade vi! Måste göras om snart!


Blir inte att beställa hem något från trend4you denna månad , ska vänta allafall tills nästa lön. Känns som att man har shoppat loss mycket nu på slutet. Men det här är några av sakerna som jag tänkte att jag skulle beställa , som ni kanske ser så har jag fått dille på texter och jag tycker det är så enormt fint!

Men det finns så mycket fint så jag får skicka efter lite nu och lite då tills jag har allt som jag vill ha :P

               Bilderna är lånad från www.trend4you.se



Sitter nu i soffan och bara tar det lugnt, ska se lokala nyheterna sen får vi se om det blir sängen eller om jag ska orka se en film. 

Beslutsångest! Ska allafall ut med hundarna en sista gång . 


//A


Av Angelica Delltoft - 26 april 2011 09:58

Wow fick sova ändå till 9.45 ! Känner mig utvilad och kry! :D

Lite besviken på att det inte riktigt är det vädret som jag hade hoppats på :/

Men hoppet är inte borta , för det ser ut att kunna spricka upp . Vill inte att det ska regna då jag ska cykla iväg, iofs får jag ta på mig regnjackan.


Nu ska ja ta mig lite frukost och sen blir det lugnt tills cyklingen. 


//A

Ovido - Quiz & Flashcards