Mitt Liv Min Vardag

Alla inlägg under april 2011

Av Angelica Delltoft - 27 april 2011 13:17

Av Angelica Delltoft - 27 april 2011 12:50

Nu har bloggen fått sig ett litet uppsving, kommer säkert bli att jag ändrar den närmare sommaren också. :) Men nu är den inte vinter deppig! Blev ganska nöjd.


Passade på att ta en massa bilder på hästarna, men det är så svårt då dom vill vara upp i en hela tiden så jag var tvungen att skicka iväg dom ett antal gånger annars hade det bara blivit närbilder ;P

Passade även på att ta lite bilder på hundarna och även på våra fina blå/lila blommar vid husväggen. Blev en film på Eddie också då han hittat någon roligt att leka med. 


Bildbomb :D


                                     


Ska väl snart ta och börja städa lite här inne, bara det att allt man köpt i ullared vet man inte riktigt vart man ska ha det eller jo men inte hur allt ska stå och jag kan hålla på i flera timmar bara för att få rätt sak på rätt plats! Så nu vet jag vad jag har att göra i några timmar framöver, allafall tills Björn kommer hem. Då blir det en sväng i skogen med hästarna. :) Och jag hoppas verkligen att det har slutat blåsa som det gör just nu. 


//A



Av Angelica Delltoft - 27 april 2011 08:18

Fan säger jag bara! Fick inte sova ut idag! 

Idag vad händer och sker? Ska allafall ut och cykla en sväng och jag får se vars det bär av. Måste få igång konditionen! När jag fått lite bättre flås och att jag har börjat komma igång ordentligt så blir det att börja springa också. 

Sen ska jag nog även ta lite nya kort till bloggen, som den stora headbilden. Är lite deppigt med en vinterbild när det börjar bli sommar. 

Och ev ska jag städa en liten stund. Är så fint väder så vill helst inte vara inne idag.

Och i eftermiddag blir det en skogstur med hästarna. 


//A

Av Angelica Delltoft - 26 april 2011 22:13

Nyss ätit middag, blev en väldigt sen middag. Men har eldat lite gräs på gården och mockat bort i hagen och rensat bort en massa sly längst upp i hagen, måste säga att subban är verkligen bra att ha! Slängde bara allt skit på flaket och for och tömde eftersom. Sen allt sly var bara at slänga upp istället för att gå fram och tillbaka. Och hade vi haft skottkärran och kört skiten med hade vi nog fortfarande hållt på! ;P

Men nu är det nästan skit fritt i hagen! 

Sen blev det lite bus med hundarna på gården, Eddie har samma personlighet som Diesel och det är så himla kul att se, skulle inte gå att skilja på dom om inte Eddie hade varit brun. Kan säga att våra hundar är unika! Finns inte 1 hund som jag träffat som är som våra! 


Hann även med att rida Nonne testade även det nya svarta pullartränset som jag köpte på gekås och det satt som smäck! Blev en sväng på planen idag. Körde bommar och fortsatte med att träna lite på traven. Blev även lite galopp. :D

Sen blev det mys i stallet och sen utsläpp och på med det nya snygga blå/röd ruttiga regntäcket! Oj så fin han blev i det! Även det köpt på gekås!


Har också färgat håret idag, blev blå/svart som jag alltid har. Lite tråkgit kanske men jag älskar den färgen! Kom på det ca 1 timme innan jag skulle cykla i väg till en arbetskompis som bor här i vännäs för att ha lunch/middag med jobbet! 

Blev Pizza från blåhuset. :) åter till färgningen så hann jag precis bli klar och även duscha och fixa till mig. Det gjorde jag bra! Och jag var även där före alla andra. 

Trodde det skulle ta mycket längre tid att cykla dit. Men tog enbart 10 min.  Trevligt hade vi! Måste göras om snart!


Blir inte att beställa hem något från trend4you denna månad , ska vänta allafall tills nästa lön. Känns som att man har shoppat loss mycket nu på slutet. Men det här är några av sakerna som jag tänkte att jag skulle beställa , som ni kanske ser så har jag fått dille på texter och jag tycker det är så enormt fint!

Men det finns så mycket fint så jag får skicka efter lite nu och lite då tills jag har allt som jag vill ha :P

               Bilderna är lånad från www.trend4you.se



Sitter nu i soffan och bara tar det lugnt, ska se lokala nyheterna sen får vi se om det blir sängen eller om jag ska orka se en film. 

Beslutsångest! Ska allafall ut med hundarna en sista gång . 


//A


Av Angelica Delltoft - 26 april 2011 09:58

Wow fick sova ändå till 9.45 ! Känner mig utvilad och kry! :D

Lite besviken på att det inte riktigt är det vädret som jag hade hoppats på :/

Men hoppet är inte borta , för det ser ut att kunna spricka upp . Vill inte att det ska regna då jag ska cykla iväg, iofs får jag ta på mig regnjackan.


Nu ska ja ta mig lite frukost och sen blir det lugnt tills cyklingen. 


//A

Av Angelica Delltoft - 25 april 2011 20:55

Nu är lille Eddie försäkrad :) blev IF! 

Imorgon ska vi flytta över alla djur på mig så vi får våran rabatt. 


Sitter och ser på luftens hjältar (från umeå och närliggande kommuner) 

Kul att se ett program härifrån ! :D


ska sen sätta mig och se vampire diaries och ponnyakuten. 


//A

Av Angelica Delltoft - 25 april 2011 19:54

Trodde att den här dagen skulle bli en lugn dag i solen eftersom vi var ganska slut och trött efter resan. 

Men så blev det inte, hälsade först på hos grannen och fick se bebisen :)

sen blev det vårstädning på gården då vi kom hem, krattade lite och slängde en massa skit som tinat fram, fattar inte riktigt vart det kommer från. Då vi höststädade gården . :/ AJA fick allafall bättra på solbrännan, var så varmt ute att jag enbart gick i byxor och bikiniöverdel. hörde sen av Björns mamma att dom hade bara + 8 (hörnefors) och här hemma var det runt 20. 

käkade sen middag och efter var det tänkt att vi skulle sätta oss ner och betala räkningarna , men då visar det sig att björn glömt börsen i hans pappas bil! :/ 

For iväg och hämtade den och surrade en stund sen hem och gjorde räkningarna och sen ut på gården igen och brände lite gräs osv. Och har nyss kommit in, blir nu att duscha och sätta sig ner och bara ta det lugn tills sängen ropar. 

Var tänkt att jag skulle ta Nonne på en ridsväng men fastnade i städningen och nu är jag värd lite vila! :P 



//A



Av Angelica Delltoft - 25 april 2011 10:45

Skönt att vara hemma igen! Borta bra men absolut hemma bäst!

Men vi har haft en kanon resa, varmt och underbart väder!

Där nere är det sommar redan, vi hade ca 24 grader i skuggan och allt gräs var grönt! Härligt var det! Och man blir lite avis på alla fina gårdar som finns där! Och 8 av 10 har häst och hästgårdarna är inte att leka med! :)

Vi satt även och pratade om att man kanske skulle ta sitt pick och pack och flytta ner! haha. Men underbart var det! Har shoppat som aldrig förr! Gekås var riktigt kul att gå på, dom hade så mycket fint, synd bara att man inte är miljonär!

Stugan som vi bodde i var riktigt fin den också, skulle inte vara helt fel att ha en på gården och stugbyn låg fint till med 3 stycken konstgjorda sjöar runt! 


Gick på gekås fredag då vi komme fram ca 2 timmar, sen lördag 3 timmar och söndag en snabbvända på 1 1/2 timme ;P 


Shopping listan 


* 2 hästtäcken

* 1 träns

* lite salvor och sånt 

* 1 bett 

* ridhandskar

* två lampfötter (sliten yta)

* lampskärm

* 2 påslakanset

* svartpeppar 6 burkar

* 6 st ringar

* hårfärg

* parfym

* lösnaglar 3 pkt

* 1 bikini

* 4 linnen

* 2 jeans

* 6 trosor

* 3 leggings

* 2 t-shirts (björn)

* tröja/jacka (björn)

* barnkläder (till tindra och grannens nyfödda)

* plåtburk med fint motiv

* underlägg med text

* bricka med text 

* Stor tavla

*  2 stora fotoramar

* 3 skyltar med text

* 1 välkommen skylt (ute)

* 1 väska

* 1 antenn förstärkare

* 2 filmer

* 1 halsband

* hundbädd 

* luftgevärskulor

* staty vit 

* strumpbyxor

* sockar 

* förbygel

+ lite små saker. :)


Bilder


                                   


Nu blir det inge mer dator idag, ska ut och sätta mig i solen en stund, kanske kratta klart gården och sen blir det att rida en sväng! :D


//A

Ovido - Quiz & Flashcards